bigsolemate-logo-blok

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Prijzen

BigSoleMate houdt de prijzen aan zoals aangegeven op het moment van uw bestelling. Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

 

Garantie

Tenzij expliciet anders aangegeven, gelden op onze artikelen de garanties zoals voorgeschreven door de Nederlandse Wet Verkoop op Afstand.  

 

Rechten van de consument

Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de consument geleverd worden. Wanneer dit niet gebeurt, kan de consument de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Als de consument het product terugstuurt, is de verkoper verplicht binnen 30 dagen het betaalde bedrag terug te betalen.

 

Privacy statement

Bij het plaatsen van uw bestelling vragen wij om persoonlijke gegevens: deze zijn nodig om de bestelling snel en correct te kunnen verwerken. De ingevoerde gegevens worden tevens gebruikt om u na uw aankoop een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en u op de hoogte te houden van onze meest actuele collecties en eventuele aanbiedingen. Onder géén beding worden uw gegevens doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Indien u niet wenst dat wij uw gegevens bewaren, dan kunt u ons dat via e-mail (met ontvangstbevestiging) of schriftelijk laten weten, waarna uw gegevens zullen worden verwijderd uit ons bestand.

 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

We zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

 

BigSoleMate

Winkelcentrum De Eglantier 407-409

7329 DL

Apeldoorn

Tel.nr. 055-3017723

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.